Zabava

Kontroverzno

Srpski voditelj odgovara na kritike emisije sa Stjepanom Mesićem

Srpski voditelj odgovara na kritike emisije sa Stjepanom Mesićem

Nakon što se pojavila najava emisije u kojoj je ugostio bivšeg hrvatskog predsjednika Stipu Mesića, voditelj talk-showa "Veče sa Ivanom Ivanovićem" odgovorio je na brojne kritike koje su mu upućene zbog izbora gosta.

"Držim do toga da ste svi koji pljujete emisiju koju niste gledali veoma nezreli. Što se tiče muda, pružit ću vam priliku da se napasete istih", napisao je Ivan Ivanović na Twitteru.

 

Naravno, jedna od važnijih zamjerki svakako je vezana za nacionalnost njegovog sutrašnjeg gosta, a nisu izostale ni psovke na koje je voditelj spremno odgovarao, prenosi Puls.

"Možda nije slučajno to što vam emitiraju Stoje, Ćane, Ekreme, Vendi i slične. Realno, većina nije za bolje. Posebno me vesele komentari svih mlađih od 25 godina i onih koji su izbjegavali vojni rok i nisu odslužili dug majci Srbiji...", napisao je revoltirani voditelj.

"Ne mogu sve postići. Laku i mirnu noć želim svima. Ćeraćemo se sutra", završio je voditelj svoje obraćanje "obožavateljima".

Dakako, valja istaknuti i kako je među komentarima bilo i nekoliko poruka podrške, ali iste su gotovo izgubljene moru kritika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.