Zabava

Radi se o manipulaciji

Severina oštro reagirala na djelovanje inicijative "U ime obitelji"

Severina oštro reagirala na djelovanje inicijative

Ne želim vjerovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču, kaže Seve

Referendumska inicijativa "U ime obitelji" od samog osnutka izazvala je reakcije ljudi diljem Hrvatske. Niti one slavnih osoba nisu izostale, piše StoryBook

Dok su neki poput Blanke Vlašić i njena oca podržali inicijativu, Severina se obrušila na njihove aktivnosti. Danas je na njenom Facebook profilu izašla kratka objava stava pjevačice.

"Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me npr. zahtjev za referendum koji je nazvan "U ime obitelji", a koji sa obitelji nema nikakve veze.

Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanjelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda. "Ne želim vjerovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču."

"Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Dapače, mislim da je divno živjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj."

StoryBook/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.