Zabava

CNTraveler

Najbolji posao na svijetu: Tomislav Perko sve bliže cilju

Najbolji posao na svijetu: Tomislav Perko sve bliže cilju

Unatoč tomu što se na natječaj za "Najbolji posao na svijetu" portala CNTraveler prijavilo nekoliko ljudi iz Hrvatske, Tomislav Perko, koji je ujedno bio i prvi iz naše zemlje koji je krenuo u trku za ostvarenjem svojih snova na ovaj način, jedini se uspio probiti u drugi krug.

Vijest o tome da je korak bliže ovoj fantastičnoj ponudi objavio je sam Tomislav na svojem Facebook Pageu: "Iiiiii, ušli smo u top 50 na natječaju za najbolji posao! :) Sad kreće borba ispočetka, lajkovi su svima na nuli, za tri tjedna će se znati tko je u top 5 kandidata. Objavljen je i moj novi video koji sam trebao napraviti kako bi oni vidjeli moje snimateljsko/naracijske sposobnosti, pa bacite oko. Ako vam se sviđa, slobodno lajkajte, šerajte, i tako. :)", napisao je.

Spomenuti video možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, sretni odabranik putovat će diljem svijeta, svi su troškovi puta plaćeni, a da stvar bude još bolja, na kraju će ih dočekati plaća od 100 tisuća dolara (560 tisuća kuna). Putovanje bi trebalo trajati 52 tjedna, tijekom kojih bi se posjetilo između 30 i 50 destinacija, a većinom je riječ o manje istraženim zemljama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.