Zabava

Šaljiva na twitteru

Victoria Beckham: “Znam s kim ću pjevati na božićnom snimanju!”

Victoria Beckham: “Znam s kim ću pjevati na božićnom snimanju!”

Pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham pronašla je savršenu osobu s kojom bi mogla otpjevati duet, a to je ona sama.

Na svojem Twitteru objavila je nekoliko šaljivih fotografija, a među njima je jedna kako drži lutku koja je napravljena prema njoj i s njom pjeva na minijaturni mikrofon. Plastična pjevačica dio je kolekcije Spice Girls lutki koje su se proizvodile kada je grupa bila na vrhuncu slave.

- Napokon!! Pronašla sam nekoga s kim ću pjevati na božićnom snimanju - napisala je Britanka, a lutku je navodno od 1998. godine čuvala njezina majka kao lijepu uspomenu na početke njezine karijere.

Victoria je uz ružičastu pozadinu, odjevena u malu crnu haljinu snimala reklamu, a jedna od njezinih torbi ponovno je završila na neobičnom mjestu. Naime, prošle je godine na njezinoj glavi završila ljubičasta torba iz njezine kolekcije.

- Došlo je to vrijeme godine! - napisala je uz fotografiju na kojoj na glavi ima veliku žutu torbu koja joj je u potpunosti prekrila lice, a na posljednjoj objavljenoj fotografiji nalazi se u zagrljaju velikog medvjeda... odnosno muškarca odjevenog u kostim polarnog medvjeda.

- Završili smo snimanje internetske božićne reklame, iscrpljena. Laku noć modni zečići- za kraj napisala je majka četvero djece.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.