Zabava

U sklopu trećeg izdanja

AntenaPlugged otvaraju TBF i LET 3

AntenaPlugged otvaraju TBF i LET 3

Prava rock groznica počinje večeras u Zagrebu. U narednim tjednima najslušaniji gradski radio Antena Zagreb poklanja svim svojim vjernim slušateljima besplatne koncerte.

U sklopu trećeg izdanja AntenaPluggeda u Green Gold Clubu će uživo nastupati najslušaniji hrvatski izvođači današnjice. Ovaj glazbeni rock spektakl počinje večeras u 21 sat, uz riječki LET 3 i splitski TBF.

"Ej bok, ja sam Mrle iz grupe Let 3, vidimo se dakle u Green Gold Clubu".

"Lijepi pozdrav, ja sam Mladen iz TBF-a i pozivam vas na nastup u Green Gold Club u srijedu 29. siječnja. TBF nastupa s grupom Let 3. Dođite na dobru zabavu, vidimo se, ciao".

Na otvaranje treće sezone AntenaPluggeda poziva i ambasadorica prvog koncerta Tamara Loos, voditeljica na Anteni Zagreb.

"AntenaPlugged ide već treću godinu zaredom. Moram reći da smo jako ponosni što ove godine nema ni pozivnica, ni ulaznica, koncert je besplatan, treba se samo pojaviti. Uđite u Green Gold Club od 21 sat, nastupaju Let 3, TBF. Svi Zagrepčani i gosti Zagreba su dobrodošli".

Prethodne dvije godine za Zagrepčane su nastupali Goran Bare i Majke, Neno Belan i Fiumensi, Psihomodo Pop, Urban, Luky, Pips Chips & Video Clips, Gustafi, Massimo, Tony i Zoran Predin.

Sljedeći koncert u sklopu AntenaPluggeda je 12. veljače, a sve detaljne informacije bit će objavljenje u programu i na web stranicama Antene Zagreb.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.