Kultura

U Off programu

LET 3 i TBF na 38. Danima satire

LET 3 i TBF na 38. Danima satire

U Off programu Dana satire Radila Hadžića gledatelje će 16. lipnja zabavljati kontroverzni riječki rockeri LET 3.

"Nalazimo se u društveno-političkom kolektivnom ludilu. Opet smo u žiži totalnog općenarodnog kolapsa, kaosa", objasnio je frontmen benda Damir Martinović Mrle.

Selektorica programa Mani Gotovac odabrala je ljude koji se stalno bave nekom vrstom teatra, a Mrle je to potkrijepio objašnjenjem: "Teatar je i izvan teatra."

Trenutno rade na novoj glazbenoj ploči čije će probrane dijelove predstaviti upravo na Danima satire.

A selektorica programa Mani Gotovac odlučila je posjetiteljima servirati i "šaku suza, vriću smija", pa je uz LET 3 pozvala i splitski TBF da 20. lipnja održi jednosatni koncert.

Budući da su tekstovi TBF-a inače kritični prema društvu i životu, bili su logičan odabir izvođača za popratni program Dana satire.

Iz cijeloga svojeg repertoara u jednom će se satu izvesti samo pjesme najsatiričnijih tekstova koje grupa inače izvodi na svojim koncertima. Gotovac ističe da je jedina razlika ta što će najduhovitije pjesme s njihovih različitih albuma te večeri biti izvedene na jednome mjestu. Frontmen benda Mladen Badovinac ni sam ne zna što će izvoditi na koncertu s obzirom na to da pjesme slažu neposredno prije samog nastupa. Dakle - "lud u mozak, malo san maka, slušajte sada stihove luđaka".

 

Cijena ulaznica u slobodnoj prodaji je 70,00 kn, a za studente 45,00 kn.

Sve obavijesti, rezervacije i kupnja karata na blagajni Kerempuha (tel. 01 48 33 347) ili u odjelu propagande (01 48 33 645) /www.kazalistekerempuh.hr

Radno vrijeme blagajne: svakim danom od 10 do 20 sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.