Zabava

Živa sam. Zdrava sam. Jaka sam!

Oprah Winfrey: Navršila sam 60 godina i imam pravo biti ono što jesam

Oprah Winfrey: Navršila sam 60 godina i imam pravo biti ono što jesam

Oprah Winfrey je proslavu svo 60. rođendana podijelila sa - cijelim svijetom. Uz fotke iz doma objavljene na Instagramu, na kojem se pohvalila i brojem dobivenih poklona, u svom je časopisu časopisu "O, The Oprah Magazine" objavila emotivno pismo.

- Navršila sam 60 godina. Živa sam. Zdrava sam. Jaka sam. M
Molim vas, nemojte to shvatiti uvredljivo, ali više se ne moram brinuti o tome što drugi o meni misle. Navršila sam 60 godina i imam pravo biti ono što jesam. Sigurna sam u sebe kao osobu, više nego ikada prije - započela je pismo Oprah.

Traženje dobrog kao životno dostignuće

Godinama je gradila uspješnu karijeru, koja je započeta i kulminirala emisijom ‘The Oprah Winfrey Show', ali na tome nije i stala. Winfrey je izgradila pravo malo carstvo oko sebe. Sada je vlasnica nekolicine časopisa, TV kanala, klubova, radija, filmske produkcije.

No, uz sve navedeno, Oprah karijeru ne smatra svojim najvećim životnim dostignućem.

- Čak i u svojim najmračnijim životnim trenucima, ostala sam nadobudna i otvorena u potrazi za dobrotom u ljudima. Iako su mi pokazivali samo svoju ružnu stranu karaktera, trudila sam se u njima prepoznati i probuditi ono najljepše. Ostala sam u vjeri da koliko god život bio mračan i strm, postoji način da se svjetlost probije i obasja pravi put. Milost me sigurno vodila do sada, neka me milost i dalje vodi - završila je pismo Oprah.

Slobodna Dalmacija


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.