Lifestyle

"O Magazine"

Obožavateljice kritizirale savjet koji im je ponudila slavna Oprah

Obožavateljice kritizirale savjet koji im je ponudila slavna Oprah

Slavna voditeljica Oprah već je desetljećima uzor ženama diljem svijeta koje njezine savjete rado slušaju kako bi riješile probleme u svojim životima.

Zbog čestih variranja u kilaži, Oprah za žene koje imaju slične probleme označava osobu koja se zna nositi i s kojim kilogramom viška pa je mnoge iznenadio modni savjet koji se našao u posljednjem izdanju njezinog časopisa "O Magazine".

Jedna čitateljica postavila je pitanje: "Mogu li nositi kratki top?", a odgovor je glasio: "Samo (i samo ako!) imaš ravan trbuh, možeš probati nositi ga. Za bolje pokrivanje, obuci ga na dulju majicu, kao što je prikazano na primjeru dva."

Premda ovaj odgovor, naravno, nije napisala sama Oprah, mnoge obožavateljice takav je savjet uzrujao, a fotografija članka brzo se proširila društvenim mrežama uz komentare u stilu - ovo nismo očekivali od Oprahinog časopisa!

Neke razočarane čitateljice otišle su korak dalje i objavile svoje fotografije u kratkim topovima uz razočarane komentare o časopisu.

"Dragi Oprah časopisu: nemoj mi govoriti što da radim!", poručila je jedna djevojka.

"Pomisao da takav utjecajan časopis može objaviti nešto takvo i širiti poruku mržnje i gađenja mi je nevjerojatno. Možeš nositi što god poželiš.", napisala je druga obožavateljica.

"Oprosti Oprah...ne bi li ti trebala pomagati ženama da se osjećaju snažno? Nisam znala da trebamo dopuštenje i ravan trbuh da nosimo što želimo.", objavila je treća.

Čini nam se da će Oprah morati uskoro napraviti reda u redakciji...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.