Zabava

Osvojio i simpatije njene djece

Tatjana Dragović i njen Vlaho više ne kriju ljubav

Tatjana Dragović i njen Vlaho više ne kriju ljubav

Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, u nježnoj je vezi s 12 godina mlađim manekenom i studentom zagrebačkog FER-a Vlahom Arbulićem, a on nije osvojio samo njeno srce, nego i simpatije njene djece.

O vezi Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića priča se već neko vrijeme, a i tportal je o tome već pisao. Gloria sada donosi prve zajedničke fotografije para kojem razlika u godinama, čini se, ne predstavlja nikakav problem.

Godinu dana otkako se Tatjana Dragović, prva hrvatska manekenka koju krasi titula top modela, rastala od Gorana Ivaniševića, legendarnog bivšeg tenisača, došlo je, čini se, vrijeme za novu ljubav.

Riječ je o Vlahi Arbuliću, 24-godišnjem Konavljaninu, zgodnom manekenu, glazbeniku i izvrsnom studentu (Vlaho navodno broji same petice!) diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Prije veze s Vlahom bivša je manekenka bila u braku s Goranom Ivaniševićem. Ona i slavni tenisač svoju su desetogodišnju vezu okrunili brakom prije pet godina u katoličkoj crkvi St. Mary Star of the Sea u San Pedru kraj Los Angelesa pred nekolicinom prijatelja i rodbine te njihovo dvoje djece. Amber Marija rodila se 2004. i odmah postala tatina miljenica. Tatjana se nakon njezinog rođenja povukla iz modnog svijeta te se potpuno posvetila majčinstvu i brizi za obitelj dok je Goran sportski život vrlo brzo zamijenio poduzetničkim. U listopadu 2007. rodilo im se drugo dijete, sin Emanuel.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.