Zabava

Brojni poznati svjetski glazbenici na ovogodišnjem Seasplashu

Brojni poznati svjetski glazbenici na ovogodišnjem Seasplashu

Idealno festivalsko ljetovanje koje svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem, četiri dana glazbe na pet pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program i radionice, i ove godine u Pulu dovodi najbolje izvođače

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih festivala te jedno od najopuštenijih glazbenih događanja u regiji "Seasplash", koji će se od 17. do 21. srpnja održati na lokaciji Fort Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule i ove će godine okupiti brojne glazbenike i predstaviti cjelokupnu drum and bass glazbu i kulturu, priopćili su danas organizatori.

Idealno festivalsko ljetovanje koje svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem, četiri dana glazbe na pet pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program i radionice, i ove godine u Pulu dovodi najbolje izvođače iz regije te poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući drum and bass glazbu i kulturu.

 

Na podijima će se pet dana plesati na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu.

Osim ranije najavljenih Abassi Hi Powera te glavne atrakcije festivala - Asian Dub Foundationa, na 12. Seasplashu ove godine će nastupiti i Brain Damage meets Vibronics, Gentleman's Dub Club, I-Tal Jam Riddim feat. Igor Pavlica, Brain Holidays, Gipsy Mafia feat. Makako Jump, Waitapu, Bad Copy, Rahmanee, Bamwise, Raggalution, Kandžija feat. Gole Žene te Roots in Session i brojni drugi inozemni i domaći izvođači i soundsystemi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.