Zabava

Objavljen prvi trailer za film "Batman vs Superman"

Objavljen prvi trailer za film

Akcijska avantura, koja će svoju premijeru imati 25. ožujka iduće godine, sudeći po dvominutnim kadrovima, bit će jedan od najvećih ostvarenja iz svog žanra, za što su se pobrinuli odgovorni iz produkcijske kuće Warner Bros i Zack Snyder koji potpisuje režiju. 



Također, publika će po prvi put imati priliku vidjeti Ben Afflecka u Batmanovom odijelu, a glavnu ulogu uz njega nosit će i Henry Cavill koji je preuzeo Supermanov kostim u blockbusteru iz 2013. godine Čovjek od čelika.

Pored Batman - Superman ''sukoba'' na velikom ekranu, u filmu će se pojaviti i još neki DC Comics junaci poput Aquamana i Wonder Woman, koje će glumiti Jason Momoa odnosno Gal Gadot.

U ostalim ulogama moći ćemo gledati i velikane poput Jeremy Ironsa, Dian Lane, Laurenca Fishburna ali  i Jesse Eisenberga koji će utjeloviti Supermanovog najvećeg protivnika Lex Luthora, javlja N1 .

Bitno je spomenuti i to da je za scenarij zadužen David S. Goyer, koji ima dugu povijest suradnje sa Zackom Snyderom na sličnim superherojskim, ali i epskim filmskim spektaklima.

Trailer pogledajte na linku .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.