Zabava

Ako ste se pitali ...

Gdje žive žene s najvećim grudima?

Gdje žive žene s najvećim grudima?

Statistika nam može pokazati mnoge zanimljive činjenice o današnjem svijetu.

Ako ste se pitali gdje žive žene s najvećim grudima i koja je prosječna dužina penisa kod muškaraca, mladi slovački grafički dizajner dao je riješenje.

17-godišni Martin Vargić je na osnovi rezultata ozbiljnih istraživanja stranih sveučilišta ocrtao mape koje pokazuju pojedinosti o tjelesnim adutima muškaraca i žena u svijetu - ali ne samo to.

Prema Vargićevim kartama koje je u konačnici i objavio u svojoj knjizi "Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World", pokazalo se da mnogi muškarci u nekim dijelovima Afrike i Srednje Amerike imaju zaista impresivne rezultate s prosječnih ili više od 16,5 centimentara dužine penisa (u opuštenom izdanju). Najmanji su rezultati kod azijskih muškaraca - u Kini, Južnoj Koreji i na Tajlandu gdje je prosjek 11,4 centimetara ili manje, piše Daily Mail.

Ono što je nama zanimljivo je i to gdje su na listi Hrvati. E pa izgleda kako smo tu zlatna sredina jer prema se prema istraživanjima Hrvati nalaze u grupi muškaraca koji u prosjeku mjere 14 do 15,25 centimetara. Baš kao i drugi muškarci iz regije.

Kada su u pitanju ženske grudi, izgleda kao su najbujnije Ruskinje. Kao što su to muškarci s dužinom penisa, Azijatkinje su se našle na listi žena koje imaju najmanje grudi - među njima su najskromnije Japanke i Tajlanđanke.

A gdje su Hrvatice? Pa, prema istraživanju, pokazalo se i kao su Hrvatice bujnije, a u prosjek je četvorka kad je veličina grudnjaka u pitanju. Zanimljivo je i to gdje se nalaze žene iz susjedstva na listi. Pokazalo se jako žene u BiH i Srbiji u prosjeku nose trojku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.