Zabava

Tradicija

Što ove godine krije poklon košara za Oscarovce?

Što ove godine krije poklon košara za Oscarovce?

Svake godine na dodjeli Oscara organizatori se pobrinu da zvijezde ne odu praznih ruku, čak i ako se ne domognu zlatnog kipića. Ove godine su zaista otpustili sve kočnice.

Već tradicionalno, Oscari osiguravaju luksuzne poklone za one koji se pojave na dodjeli, a ove godine ukupna vrijednost svake "košarice" iznosi više od 200 tisuća dolara, prenosi Guardian.

Neki primjeri ekstravagantnih darova koje će dočekati one koji si ionako već sve to mogu priuštiti uključuju desetodnevni put u Izrael, godinu dana iznajmljivanja Audi automobila, petnaestodnevni posjet Japanu, lasersko zatezanje kože, doživotna zaliha krema za kožu "Lizora" i, najbizarnije od svega, nešto što se naziva "vampirskim podizanjem grudi", nova kirurška metoda koja koristi krv osobe za postizanje "zaokruženijeg dekoltea bez umetaka".

Zanimljivo je da se ovi pokloni dijele samo onima koji su nominirani u glavnim glumačkim i redateljskim kategorijama, odnosno samo najvećim zvijezdama, iako bi se netko nominiran za zvučnu produkciju ili dokumentarni film vjerojatno više razveselio ovom luksuzu.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.