Zabava

buzz

LiLo odbila slanog "One direction" Harry Stylesa

LiLo odbila slanog

Možete biti pop zvijezda koju sanjaju tisuće tinejdžerica, ali i dalje vam se može dogoditi da vas netko otkanta kada ga pozovete na spoj - osjetio je to na vlastitoj koži i zgodni šarmer iz One Directiona, Harry Styles.

Harryja je naime bez pardona otkantala slavna Lindsay Lohan i to zato što ga uopće nije prepoznala. Samouvjereni zavodnik joj se, u vrijeme dok nije bila u vezi, oko 2 ujutro pojavio na vratima hotelske sobe nadajući se da će dobiti malo akcije pod plahtama, no glumica na njegov šarm nije ni najmanje pala.

"Rekla sam mu 'pa, jako si zgodan, treba li ti što?' i razmišljala o tome kako propuštam film", rekla je Lohan, dodajući da je upravo gledala neki otrcani filmski hit.

"Par sati ranije sam se vratila sa sastanka liječenih alkoholičara i izgledala sam očajno. Još uvijek mi je neugodno kad se negdje sretnemo", priznala je Lindsay, kojoj je tek sljedećeg jutra sestra otkrila da je odbila jednog od najpoželjnijih neženja današnjice.

Lindsay Lohan sada je u sretnoj vezi s ruskim milijarderom, pa se ne mora bojati da bi joj se novi zavodnici tako skoro mogli pojaviti na vratima.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.