Zabava

Alice Cooper: Nudim 365 tisuća dolara onome tko se usudi živjeti u "kući strave" u BiH

Alice Cooper: Nudim 365 tisuća dolara onome tko se usudi živjeti u

Besplatan krov nad glavom i zarada od tisuću dolara dnevno - zvuči kao bajka?

Slavni rocker Alice Cooper na svojem je Facebook profilu upravo to ponudio fanovima, a "bajka" zvuči još stvarnije jer se kuća koju nudi nalazi u našem susjedstvu, u bosanskom Mrkonjić Gradu.

Iako se Cooper vjerojatno ipak samo šalio, na njegovu ponudu javilo se više od 25 tisuća ljudi, a dobio je i preko 100 tisuća lajkova - i to unatoč činjenici da u cijeloj priči, naravno, postoji i caka.

U pitanju je naime drvena kuća u šumi, na osami, bez telefona, interneta, televizije i radija, a mnogima se takav život danas čini nemogućim.

No kuća koju Cooper "nudi" doista postoji i u njoj se sasvim lijepo živi, tvrdi čovjek koji ju je svojim rukama izgradio, a u takvim uvjetima i živio ne godinu dana, nego desetljećima.

"Živio sam ovdje 30 godina. Prije nekoliko godina živio sam ovdje bez električne energije, telefona i automobila. Koristio sam vodu iz rijeke. To je dobro djelovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Iz iskustva znam da se može živjeti bez mnogih civilizacijskih postignuća i u direktnom kontaktu s prirodom. Ovdje možete živjeti sretan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte...", napisao je Borislav Janković Boro i zahvalio Cooperu što mu je napravio besplatnu reklamu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.