Sport

obavijest

Programi prilagođeni uzrastu i znanju plivanja: PK Zadar upisuje nove članove

Programi prilagođeni uzrastu i znanju plivanja: PK Zadar upisuje nove članove

Plivački klub Zadar vas poziva da se učlanite u naš Klub. Bez obzira na godine vašeg djeteta, na raspolaganju su plivački programi koji su prilagođeni uzrastu djeteta i znanju plivanja.

Program Igraonica namijenjen je djeci starijoj od tri i pol godine, program Obuka neplivača za djecu stariju od četiri i pol godine koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi, program Škola plivanja namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje te program Sreća u vodi namijenjen za osobe s poteškoćama u razvoju.

U program škole plivanja se upisuju djeca plivači od 5 godina starosti te se ovisno o znanju plivanja svrstavaju u odgovarajuće grupe plivačke škole. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem ili popodnevnom terminu.

Plivački klub Zadar provodi testiranje znanja plivanja i upise novih članova u plivačku školu. Testiranja se provode od 02.09. na bazenu Športskog centra Višnjik, svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) ujutro u 9:00 sati ili popodne u 17:30 sati. Svi zainteresirani od opreme trebaju sa sobom ponijeti: kupaći kostim/gaćice, ručnik, sušilo za kosu i obuću za bazen.  

Za naše stare članove koji nastavljaju trenirati, raspored treninga će biti objavljen na web stranici Kluba do 06.09. Veselimo se početku nove sezone. 

Plivački klub Zadar provodi i upise za program Obuke neplivača koji je sufinanciran od strane Ministarstva sporta i turizma. Program je besplatan za svu djecu jer je Klub i ove godine, treći put za redom, dobio natječaj od Ministarstva za održavanje obuke za neplivače kroz program Hrvatska pliva. Obuka neplivača važan je program prevencije utapanja. Cilj programa je podučiti djecu osnovama plivanja kao što je učenje tehnike disanja, plutanja, sigurnosti u vodi te učenje osnovnih plivačkih tehnika. 

Ovo sufinanciranje i besplatan upis djeteta u program, omogućuje Klubu da popularizira plivanje kao sport. Stoga, pozivamo roditelje, čija djeca imaju navršene četiri i pol godine, da nam se jave telefonski 099/8038-521, putem e-mail adrese info@pkzadar.hr ili osobno u ured Kluba i upišu svoje dijete u program Obuke neplivača i Plivački klub Zadar.

 


Reci što misliš!