Sport

UNISPORT

Ženske ekipe Sveučilišta u Zadru bez završnice UniSport Finals za rukomet i futsal

Ženske ekipe Sveučilišta u Zadru bez završnice UniSport Finals za rukomet i futsal
UNISPORT HR

U dvorani Mocire u Zadru održale su se kvalifikacije za regiju Jug za završnicu UniSport Finals za ženski rukomet i ženski futsal.

Ženska rukometna ekipa Sveučilišta u Zadru upisala je pobjedu protiv ekipe Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te je upisala dva poraza protiv ekipa Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Rijeci koje su se plasirale ne završnicu.

Sastav rukometne ekipe:
Nina Prančević, Anica Kutleša, Petra Obšivač, Marija Banović, Viktorija Prtenjača, Matea Šišić, Sara Medvidović, Julija Andrea Matijašević, Loreta Antić, Ivana Kuzmanić, Nensi Adamović i Mia Perić. Trenerica: Maja Mitrović

Ženska futsal ekipa Sveučilišta u Zadru pobijedila je ekipu Sveučilišta Sjever rezultatom 2:1 (Ɓačić 2) i upisala poraz protiv ekipe Sveučilišta u Splitu rezultatom 9:3 (Bačić 2, Kolovrat). Sve tri ekipe su imale po jednu pobjedu i poraz budući je ekipa Sveučilišta Sjever pobijedila Sveučilište u Splitu sa 2:1. U tom krugu ekipe Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta Sjever imale su bolju gol razliku te su se plasirale na završnicu.

Sastav futsal ekipe:
Ivana Kolovrat, Paula Bačić, Mihaela Klanac, Lucija Stilinović, Ivana Maruna, Anđa Stipić, Lorena Botica, Dora Kralj, Vinka Pera, Tea Petričević, Lea Katarina Radošević, Iva Klinac, Julija Andrea Matijašević, Nensi Adamović, Ivana Kampić i Irena Bajramović. Trener: Dinko Jadrešić
 


Reci što misliš!