Sport

favbet premijer liga

Dinamo-Zagreb će uz podršku navijača pokušati prekinuti niz pobjeda Zadra

Dinamo-Zagreb će uz podršku navijača pokušati prekinuti niz pobjeda Zadra

Kako odmiče treći krug FAVBET Premijer lige, tako Zadru dolaze sve teži protivnici. Nakon uvjerljivog slavlja protiv Šibenke i Dinama sutra dolazi iskušenje na jednom od najtežih gostovanja kod Dinama-Zagreb.

Riječ je o momčadi koju vodi hrvatski izbornik Josip Sesar, a u svojim redovima imaju nekoliko vrlo dobrih, iskusnih igrača poput Novačića, Kraljevića, Brzoje, Vučića, Garafolića… Uz podršku BBB-a spremni su pružiti otpor svakoj momčadi, pogotovo na svom parketu.

S druge strane je Zadar, koji je u velikoj seriji od 10 uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu, ali i sa Splitom „za leđima“, koji ima samo jednu pobjedu manje. Svaki kiks mogao bi udaljiti Zadrane od željenog prvog mjesta u doigravanju i zato će i u Zagrebu dati sve od sebe da nastave taj niz.

– Dinamo-Zagreb je protivnik koji nas je zadnji put u domaćoj utakmici namučio. Pokušali smo neke igrače odmoriti protiv Dubrovnika, nadam se da ćemo imati svježinu i energetski biti u redu, kratko najavljuje utakmicu trener Zadra Danijel Jusup.

Obje utakmice ove sezone bile su neizvjesne, a posebice ova u Zadru, u kojoj je Dinamo 10 sekundi prije kraja imao šut za izjednačenje rezultata. Sasvim je izvjesno da će unatoč utakmici protiv Partizana u ponedjeljak Zadar u Zagrebu zaigrati u najjačoj postavi.

– To je momčad puna iskustva na svim pozicijama, protiv nas uvijek igraju dobro i motivirano. U prošloj utakmici u Zadru su nas mučili cijelu utakmicu i imali vodstvo koje smo uspjeli preokrenuti tek na kraju. Očekuje nas zahtjevno i teško gostovanje, pogotovo jer imaju veliku podršku s tribina. Na nama je da se fokusiramo i damo svoj maksimum kako bismo došli u priliku ostvariti pozitivan rezultat, kaže Dario Drežnjak.

Utakmica se igra u petak s početkom u 20 sati, u Domu sportova 2, uz prijenos na MAXSport televiziji.


Reci što misliš!