Sport

ht premier liga

Jusup: Sutra svi moramo u Višnjiku biti ratnici!

Jusup: Sutra svi moramo u Višnjiku biti ratnici!
Šime Zelić/ PIXSELL

Košarkaši Zadra u trećoj utakmici finala doigravanja HT Premijer lige u dvorani Krešimir Ćosić sutra dočekuju Split.

Utakmica će se igrati pred punim tribinama s obzirom na to da su već danas rasprodane sve ulaznice. U vrućoj atmosferi koju će, kao i uvijek, prirediti domaći navijači, Zadrani će, nakon dva slavlja na splitskim Gripama, pokušati „trokorakom“ doći do svog četvrtog naslova državnog prvaka.

„Borit ćemo se i dati sve od sebe“, poručio je u najavi utakmice igrač Zadra, Arijan Lakić.

– Spremamo se kao za svaku utakmicu. U prva dva susreta smo slavili na borbu, ali nema nikakvog opuštanja. Ponašamo se kao da je prva utakmica. Pokušat ćemo se truditi svih 40 minuta, tim više što je dvorana rasprodana, te ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili što je moguće bolji rezultat – kaže Lakić.

Trener Zadrana Danijel Jusup kao i obično zahvalio se navijačima na dosadašnjoj podršci i poručio im da sutra dođu u ratničkom, a ne svečarskom raspoloženju.

– Sutra svi moramo u Višnjiku biti ratnici. Ne smijemo doći svečarski, kao da ćemo nešto proslaviti jer onda nećemo proslaviti ništa. Prvo mi na parketu, igrači i stručni stožer, moramo biti spremni na, da tako kažem, rat, a isto tako i publika kojoj se zahvaljujem na onome što su priredili u Splitu. Svaki napad, svaku obranu su igrali s nama i bili su nam strašna podrška. Neka tako bude i sutra – kaže Jusup.

Susret počinje u 20 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji. Zbog velikih gužvi koje se očekuju sva četiri ulaza u dvoranu bit će otvorena već od 18 sati i 15 minuta, a iz kluba su pozvali sve navijače da na utakmicu dođu u bijeloj majici.


Reci što misliš!