Sport

Košarka, HT Premijer Liga doigravanje za prvaka

Jusup: Sve će utakmice biti ovakve u finalu, nijanse će odlučivati

Jusup: Sve će utakmice biti ovakve u finalu, nijanse će odlučivati
Ivo Čagalj/PIXSELL

Košarkaši Zadra poveli su s 1-0 u finalnoj seriji prvenstva Hrvatske, u gostima su Zadrani pobijedili Split 85-76(24-16, 18-30, 16-13, 27-17).

- Dobro smo odigrali u obrani, napravili smo dobar pritisak na picku. Na koncu smo pogodili i par šuteva nakon kreacija iz unutarnje igre, vratilo nam se. Sada se moramo odmoriti, jer nas već u četvrtak čeka druga utakmica finala. Sve će utakmice biti ovakve u finalu, ovo su dvije izjednačene momčadi i nijanse će odlučivati - rekao je Danijel Jusup nakon utakmice.

Srđan Subotić i njegova momčad izgubili su prednost domaćeg parketa u ovom finalu.

- Mučili smo se u napadu, nismo pogodili neke otvorene šuteve i to je presudilo. Treba pogledati utakmicu, napraviti analizu, vidjeti gdje možemo bolje napadati u odnosu na prvu utakmicu, kako koristiti bolje rupe u obrani Zadra. Idemo dalje, ovo je tek prva utakmica - rekao je Subotić.

Drugoj finalnoj utakmici također je domaćin Split, a odigrat će se u četvrtak, s početkom u 20 sati. Treća utakmica igra se u Zadru, 4. lipnja, a potom se potencijalna četvrta igra ponovno u Zadru 6. lipnja te potencijalna, odlučujuća peta, u Splitu 9. lipnja.


Reci što misliš!