Sport

mnk gauni ponosni

Stipe Došen prešao u futsal Dinamo

Stipe Došen prešao u futsal Dinamo

Stipe je bio jedan od glavnih kotača trenera juniora Jurica Vidaković koji će ovaj odlazak zasigurno najviše osjetiti.

U svega jednu godinu nastupa u elitom rangu državnog futsala, nakon odličnih uspjeha kadeta koji su viceprvaci države i juniora koji su posustali pred prvakom države, uspjeh.

Naime, potencijalno i treći klub Hrvatske, Zagrebački Futsal Dinamo zaželio je pravi biser s lijevom nogom, Stipe Došena. Struka ovog velikog kluba, zapljenjenom pažnjom, realizirala je prelazak mladog juniora u svoju momčad.

Stipe, duša od djeteta, ponos svoje skromne obitelji i kluba, rođen 31. siječnja 2004. godine, prošle godine privukao je pažnju dok je vukao naše juniore Gauna do 3. mjesta Regije, a poslije i do 1/4 finala završnice, sve uz čak 7 golova u 10 susreta.

Stipe je bio jedan od glavnih kotača trenera juniora Jurica Vidaković koji će ovaj odlazak zasigurno najviše osjetiti.

Stipe je rođen u Zadru, a svoj nogometni put je započeo u HNK Primorac Biograd u kojem je došao do seniorskog staža. Ljubav prema futsalu odvela ga je na drugu stranu, te nakon kratkog roka i težih životnih prilika dovela do ovog ostvarenja. Stipe je ove godine obilježio mnoge malonogometne turnire Zadarske županije bez ikakvog pogovora te znajući da ga čeka put na koji je pošao.

Ovaj mladić, nakon odrađenog treninga velikog nogometa, dolazio bi samo pogledati i snimiti trening svojih futsal kolega, da bi već danas istima postao primjer i ponos.


 


Reci što misliš!