Sport

#futsal

Caffe bar De Loro Pašman uzeo treću titulu na turniru 4 kafića

Caffe bar De Loro Pašman uzeo treću titulu na turniru 4 kafića
Otok Pašman

Jučer, 27. prosinca odigran je u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Neviđanima tradicionalni 4. malonogometni turnir 4 kafića, a pobjednik je ekipa caffe bara De Loro iz Pašmana.

Njima je ovo već treća titula na turniru nakon što su pobijedili 2017. i 2018. godine, dok je 2019. titula pripala momčadi CB Marjan iz Neviđana. Prošle godine turnir se nije odigrao zbog epidemioloških mjera.

U prvom susretu je tim CB Marinero iz Mrljana slavio protiv branitelja naslova CB Marjan. Nakon što je regularni dio završio neriješenih 1-1, pobjednika su odlučivali penali u kojima je CB Marinero bio bolji.

U drugoj utakmici CB De Loro iz Pašmana odnio je pobijedu protiv CB Nautilusa iz Dobropoljane s uvjerljivih 6-1.

Utakmicu za 3. mjesto je dobio CB Marjan s rezultatom 5-2, a u finalu je CB De Loro pobijedio CB Marinero rezultatom 4-3 i tako odnio treći naslov.

Organizator turnira Šime Škrokov nam je pojasnio kako je došlo da same ideje organizacije turnira.

– Malonogometni turnir 4 kafića smo odlučili pokrenuti po prvi put 2017. godine,  nakon što smo duže vrijeme prije toga dva puta tjedno međusobno igrali mali nogomet. Rodila se ideja da se organizira turnir upravo u božićno vrijeme tako da je ovo sad već tradicionalni četvrti malonogometni turnir održan u ovom blagdanskom okruženju.

Škrokov se zahvaljuje i svima koji su podržali organizaciju odlično posjećenog turnira.

– Turnir je od samog početka publika odlično prihvatila i svake godine je prisutan veliki broj gledatelja na čemu im od srca zahvaljujem. Osim publici moje velike zahvale i Općini Pašman koja nas je podržala osiguravanjem pehara, zatim ravnatelju OŠ Neviđane koji nam je omogućio da turnir organiziramo u dvorani škole, zahvala vlasniku caffe bara Marjan – Špeki, gdje se nakon svakog završenog turnira organizira večera za sve ekipe i na kraju hvala svim ekipama na odazivu.


Reci što misliš!