Sport

#nogomet

Sveti Mihovil došao do druge pobjede u sezoni

Sveti Mihovil došao do druge pobjede u sezoni
Otok Pašman

Prošli vikend NŠK Sveti Mihovil na zadarskom igralištu Bagat nadigrao je vrlo dobru momčad Velebita iz Benkovca te tako zasluženo ostvario pobjedu od 2:0.

Otočani su ovim rezultatom došli do svoje druge pobjede, dok je Velebitu ovo treći poraz u nizu. Sv. Mihovil je bio bolja momčad na terenu i zasluženo su došli do vodstva u 31. minuti kada Dešpoja idealno asistira Vidovu koji se odlično snalazi za 1:0. Nakon pogotka Benkovčani prijete preko neugodnog Šuška, no Roko Gobin je sačuvao svoju mrežu i na poluvrijeme se odlazi s prednošću domaćina.

U drugom poluvremenu igra se između dva šesnaesterca bez konkretnih prilika. U 59. minuti u igru ulazi najbolji strijelac gostiju Rašić, no to Velebitu nije puno pomoglo jer u 63. minuti Dešpoja krade jednu loptu obrani Velebita i prebacuje vratara Vukančića za konačnih 2-0. Do kraja susreta Sv. Mihovil je mogao postići još koji pogodak no ostalo je sasvim zasluženih 2:0 protiv indisponiranih gostiju iz Benkovca. Otočane uskoro očekuju dvije domaće utakmice na Bagatu u kojima dočekuju Škabrnju (četvrtak u 15:30) i Arbanase (nedjelja u 14:30).

Inače Sv. Mihovil se nakon nedavnog ulaska u prvu Županijsku nogometnu ligu, koja broji 14 klubova, odlično drži te nakon 6 odigranih utakmica i jednom utakmicom manje zauzima 10. mjesto prvenstvene tablice.

​​​​​​​