Sport

#nogomet

Osijek predstavio tri pojačanja, među njima i nekadašnjeg igrača Zadra

Osijek predstavio tri pojačanja, među njima i nekadašnjeg igrača Zadra

U četvrtak su u osječkom Gradskom vrtu predstavljena trojica nogometaša, 27-godišnji Šime Gržan, 24-godišnji Amer Hiroš i 28-godišnji Slavko Bralić, koji će pojačati momčad hrvatskog doprvaka u sljedećoj sezoni.

Gržan je u Gradski vrt stigao nakon što je posljednjih pet godina proveo u dresu Istre 1961, a radi se o vrlo iskusnom igraču kad je u pitanju Prva HNL, u kojoj je debitirao prije deset godina u dresu Zadra.

"Od suigrača u svlačionici i svih u klubu odlično smo prihvaćeni od prvog dana. Uvijek se lakše prilagoditi na nešto bolje i veće, uvijek je lakša borba prema gore nego borba za život tako da mislim da neće biti problema", izjavio je Gržan u službenom priopćenju Osijeka za medije.

Amer Hiroš je u Gradski vrt stigao iz Mladosti iz Kaknja, gdje je imao vrlo dobru sezonu.

"Mislim da mogu donijeti nešto pred suparničkim golom, to je ono što najbolje radim i to želim pokazati. Svakom igraču je cilj da pokaže ono što zna najbolje, a da sakrije ono što ne zna. Nadam se da će i sa mnom biti tako. Mogu obećati navijačima da ću uvijek dati sve od sebe i da će mi klub biti na prvom mjestu", rekao je Hiroš.

Slavko Bralić je povratnik u Gradski vrt.

"Osijek je danas veliki klubu, jako mi je drago, jer Osijek i Slavonija to zaslužuju. Vidi se pozitivna atmosfera, da cijeli grad živi za klub, da se puca na najviše ciljeve. Jako sam sretan što sam se vratio i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i grada", poručio je Bralić.

Gržan će u novoj sezoni nositi broj 37, Hiroš 96, a Bralić 28. Nenad Bjelica iskazao je zadovoljstvo što je roster koji ima na raspolaganju proširio ovom trojicom igrača.

"Nadam se da će svojim radom doprinijeti poboljšanju naše momčadi. Vrlo nam je važan karakter igrača, ne samo ono što može dati na terenu, kako podnosi pritisak, kako se nosi s konkurencijom, kakva im je radna etika, a sva trojica su se uklopila u to", izjavio je trener Osijeka.  


Reci što misliš!