Sport

košarka, aba liga

Danijel Jusup: Loš obrambeni skok odlučio je pobjednika

Danijel Jusup: Loš obrambeni skok odlučio je pobjednika
Nenad Vuruna/Igokea

Košarkaši Zadra poraženi su na gostovanju kod Igokee s rezultatom 79-71 te su tako ostali jedina momčad u ABA ligi koja još uvijek ne zna za pobjedu. Nakon pet utakmica Zadar ima isto toliko poraza i posljednji je na ljestvici regionalnog natjecanja.

Komentar na zbivanja na terenu u Sporstkoj dvorani Laktaši ponudio je trener Danijel Jusup:

"Borili smo se koliko smo mogli. Prije utakmice sam rekao igračima da će skok, naročito obrambeni, biti jako bitan. Mislim da smo zbog toga i izgubili. 14 napadačkih skokova Igokee je previše, a da stvar bude gora nakon njihovih napadačkih skokova smo primali trice. Žao mi je što tu nismo uspjeli zadržati koncentraciju, tim više što je u ovako kratkom vremenu upravo u tom segmentu najlakše napraviti pomak na bolje. Svakako lakše nego u napadačkoj ili pass-igri."

Trener je ipak pronašao nekoliko riječi hvale za svoje igrače:

"S druge strane čestitam igračima na borbi i na tome što nisu odustajali. Moramo nastaviti raditi i pokušati učiniti sve da neke utakmice dobijemo."

Novi izazov za Zadar bit će subotnje gostovanje Partizana u Krešinoj dvorani, dok dva dana kasnije Zadrani putuju u Šibenik na Baldekin.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!