Sport

Nogomet, Druga HNL

Nogometaši Zadra uvjerljivo svladali Solin za oproštaj od Stanova ove sezone

Nogometaši Zadra uvjerljivo svladali Solin za oproštaj od Stanova ove sezone
NK Zadar

Nogometaši Zadra slavili danas u 25. kolu Druge HNL u posljednjoj utakmici ove sezone u Stanovima protiv momčadi Solina rezultatom 5-1 (3-0).

Poveli su Zadrani vrlo rano, već u 5. minuti. Strijelac je bio Pranić koji je fantastično  potegnuo s lijevog boka i neobranjivo pogodio u suprotni kut za vodstvo Zadra.

Već u 10. minuti Zadar je vodio 2-0. Muić je povukao kontru i lijepo poslužio suigrača na desnoj strani, a LLanos je kao iz topa potegnuo i spektakularno pogodio u suprotne rašlje.

Razigrani igrači Zadra nisu tu stali, dapače. U 21. Begić je opalio s dvadesetak metara, a Repić glavom skrenuo loptu i neobranjivo pogodio u donji lijevi golmanov kut za 3-0 što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U 59. minuti novi pogodak Zadra. Kristijan Jurić je odlično ubacio iz slobodnjaka s desne strane, a Jerbić je bio najviši u skoku i glavom pogodio za 4-0.

Gosti su smanjili na 4-1 u 75. minuti, a strijelac je bio Pezo.

Konačnih i visokih 5-1 postavio je u 81. minuti Repić svojim 12. golom sezone. Jakov Katuša je ubacio s desne strane, a Repić postigao svoj drugi gol danas.

Velika predstava nogometaša Zadra na oproštaju od svojih navijača u ovoj sezoni.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!