Sport

mali nogomet

Kreće Benkovačka malonogometna liga s rekordna 23 kluba

Kreće Benkovačka malonogometna liga s rekordna 23 kluba
M.Ledenko

Nakon završetka ljetnih turnira, kreće i benkovačka malonogometna liga.

U ligu se ove godine prijavila rekordna 23 kluba: 4 Asa, Benkovac, Cb Popay, Lišane, Kruševo, Vrana, Polača, Pakoštane, Torovi, Raštević, Rodaljice, Budak, Nadin, Smilčić, Bulić, Korlat, Fortuna Drage, Sv. Martin Pridraga, Domino Benkovac, Auto praonica Mijić, Drage, Dola Stankovci i Tinj. Liga započinje 14. rujna.

Na plenumu klubova održana je osnivačka skupština udruge za mali nogomet Grada Benkovca . Članovi udruge su svi malonogometni klubovi koji pripadaju Gradu Benkovcu. Na osnivačkoj skupštini izabrani su Upravni i Nadzorni odbor te likvidator udruge.

U Upravni odbor koji broji pet članova izabrani su: Branimir Jarmanović - predsjednik Udruge, Ante Kuman - dopredsjednik, Marko Ledenko-Mane – tajnik. Članovi Upravnog odbora: Dalibor Mikulić i Miro Stojčević.

U Nadzorni odbor koji broji tri člana izabrani su: Ivan Lukić-Iško, Ivan Budan i Denis Šitum.  

Za likvidatora udruge izabran je Marjan Buljat.

Zahvaljujući velikom razumijevanju i dogovoru  gradonačelnika Tomislava Bulića, predsjednika gradskog Vijeća Borisa Ercega, ravnatelja škole Tonija Kumana, direktora Benkovića Ivana Mitrovića, direktora Turističke zajednice Grada Benkovca Vanje Čvrljka i udruge za mali nogomet Grada Benkovca, zajedničkim financijskim sredstvima kupit će se novi profesionalni semafor za školsku dvoranu. 

"Velika mi je čast i ponos da se u našu ligu prijavilo 23 kluba jer to je zaista najveći odaziv od kada liga postoji. To sve govori da smo sve ove godine ja i moj kolega Mane Ledenko radili kvalitetno, odgovorno, profesionalno na ponos sebi i našem Gradu Benkovcu. Velika hvala gradonačelniku Tomislavu Buliću, koji je donio odluku da Grad Benkovac iz proračuna sufinancira sve benkovačke ekipe koje će se natjecati u našoj ligi", rekao je povjerenik lige Branimir Jarmanović.


Reci što misliš!