Sport

Tenis

Marin Čilić i Luka Modrić pokrenuli lavinu na Instagramu!

Marin Čilić i Luka Modrić pokrenuli lavinu na Instagramu!

Jedna objava na Instagramu, koja bi se mogla nazvati "Tri asa traže četvrtog", pretvorila se u pravu senzaciju i mnogi vrhunski sportaši javili su se sa željom za sudjelovanjem.

Radi se o objavi Marina Čilića na Instagramu u kojoj je na jednoj fotografiji s Lukom Modrićem, a na drugoj s Mateom Kovačićem na jahti i u kojoj traži četvrtog za nastup u dublu, a posebno proziva Dejana Lovrena i Šimu Vrsaljka:

Reakcije nije trebalo dugo čekati: nisu izostali ni lajkovi ni komentari. Uključili su se još neki sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci, kao Rakitić, Klasnić i Petrić, ali i naši najpoznatiji igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a u svom stilu za nastup se prijavio i Novak Đoković.

Sjajni veslači, braća Sinković, također su se uključili, a lako je moguće da će taj već ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena.Je li to najava nekog budućeg ekshibicijskog susreta i humanitarne akcije?

Sve miriše na senzaciju, a poznavajući humanitarni rad našeg teniskog asa kao i njegovih nogometnih kolega, mogli bismo uskoro uživati u pravoj ili sportskoj poslastici.


Reci što misliš!