Sport

Nogometni mercato

Ante Ćorić i službeno novi igrač AS Rome

Ante Ćorić i službeno novi igrač AS Rome
Igor Kralj/PIXSELL

Mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić napustio je Dinamo i stavio potpis na ugovor s Romom. Ćorić je potpisao ugovor u trajanju do ljeta 2023. godine.

Već dugo vremena nije bila tajna kako Roma želi u svoje redove dovesti Antu Ćorića, sportski direktor Rimljana Monchi isticao je kako je to jedan od poslova koje žele odraditi ovog ljeta i svega nekoliko dana nakon posljednje Dinamove ovosezonske utakmice, Ćorić se zaputio za Rim.

Klubovi su postigli dogovor ranije, a prema njemu Dinamu će pripasti sedam milijuna dolara uz dodatnih milijun nakon što Ćorić ubilježi prvi nastup za Rimljane. Naravno, u cijelom poslu dobro je prošao i Ćorić koji će imati znatno viša primanja nego u Dinamu.

Mladi hrvatski reprezentativac u Rim je stigao prošlog tjedna, odradio je liječnički pregled te su odrađeni i završni pregovori između kluba i njegovih zastupnika čime su usuglašeni i posljednji detalji transfera.

Ćorić je danas, na dan kada se oprostio Francesco Totti, stavio potpis na ugovor u trajanju do ljeta 2023. godine. Tamo ga očekuje puno dokazivanja, no Rimljani vjeruju kako su s Ćorićem napravili odličan posao.

Bit će mu ovo drugi profesionalni angažman u karijeri nakon što je prve seniorske minute ubilježio noseći dres zagrebačkog Dinama.


Reci što misliš!