Sport

Nogomet, Liga prvaka

Sopić udaljio Ćorića iz momčadi

Sopić udaljio Ćorića iz momčadi

Dinamo sutra igra prvu ovogodišnju domaću utakmicu Lige prvaka. U Maksimir stiže veliki Juventus, a veliki modri dragulj Ante Ćorić nije niti u zapisniku.

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnvnice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!", napisao je Ante Ćorić na svom Facebook profilu i tako emotivno objavio da nije ni u kadru za veliku utakmicu.

Podsjetimo, ranije je Željko Sopić na presici istaknuo.

"Svaki od mojih igrača se sam stavlja, pa i sam izbacuje iz momčadi. Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne satvljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam mu rekao."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.