Sport

teška ozljeda

Povratak Bayernovog kapetana Manuela Neuera

Povratak Bayernovog kapetana Manuela Neuera
FC Bayern Munchen

Najbolji golman svijeta Manuel Neuer u utorak je obradovao navijače njemačkog nogometnog prvaka Bayerna iz Münchena i njemačke reprezentacije kada se odlučio priključiti treninzima prvi put nakon ozljede u rujnu 2017. godine

Uoči svog 32. rođendana Neuer je došao na trening te otrčao dvije ture po deset minuta na stazi, prvi put nakon ozljede lijevog stopala prije šest mjeseci, a fanove je odlučio počastiti porukom na svom Facebook profilu: Prvi puta na terenu.

Neuer, koji je propustio zadnjih pet utakmica u Bundesligi u sezoni 2016/17., na svoju, ali i našu radost vratio se na zelene površine.

U intervjuu za klupsku televiziju izjavio je kako se osjeća dobro, ali da mora biti realan. 

Trener njemačke reprezentacije Joachim Loew nada se brzom oporavku svog vratara, pa ga nije u potpunosti isključio s popisa igrača za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja u Rusiji.

U slučaju da Neuer odluči preskočiti ovo SP ili se na kraju priključi timu, Loew će prema pisanju engleskog portala It's round & It's white, u Rusiju voditi Svena Ulreicha, koji mijenja Neuera i na vratima Bayerna.


Reci što misliš!