Sport

ac Inter milan

Luciano Spalleti ne zamjera Brozoviću "oštru" reakciju prilikom zamjene

Luciano Spalleti ne zamjera Brozoviću

Trener Intera Luciano Spalletti nije krio razočaranje igrom njegove momčadi u novom prvenstvenom kiksu. Dodao je kako ne zamjera Brozoviću zbog ljutite reakcije prilikom izmjene

Inter više od dva mjeseca ne zna za pobjedu u Serie A, najgori je to prvenstveni niz bez pobjede u povijesti kluba i upalila su se zvona za uzbunu u milanskom klubu. Trener Nerazzurra Luciano Spalletti prokomentirao je situaciju nakon domaćeg remija protiv Crotonea.

"Očito je da se susrećemo s određenim poteškoćama, jer nakon toliko vremena ne znamo za pobjedu, a nemamo ni tečnosti u igri. Svi smo na neki način pali s formom, ispod smo razine na gotovo svim područjima."

"Nekoliko igrača koji svojom kvalitetom čine razliku palo je u formi. Čim nešto pođe po zlu izgubimo samopouzdanje i čini se da imamo slab karakter. Raspoloženje momčadi i entuzijazam oko nas se promijenio. Entuzijazam je zarazan, kao i negativni osjećaji. Mozak je često kreativan kada stvari idu dobro, a isto tako se može isključiti u teškim trenucima", rekao je Spalletti.

Dotaknuo se Interov strateg i reakcije Marcela Brozovića kada je zamijenjen u završnici susreta: 

"Za mene je to sasvim normalno. Ako igrač reagira to je za mene uvijek pozitivno, jer barem je pokazao nekakvu reackiju. Bio je ljut zbog razvoja događaja koji nije bio po planu, razočaran rezultatom i vjerojatno zato što je bio zamijenjen, ali to nije nešto čemu ću posvetiti posebnu pažnju", pojasnio je Spalletti.


Reci što misliš!