Sport

Rukomet, EP 2018

Gojun: Nije bilo lako, ali Cindrić je u napadu činio čuda

Gojun: Nije bilo lako, ali Cindrić je u napadu činio čuda
Slavko Midzor/ PIXSELL

"Ne bih htio da se dečko umisli, ali Luka Cindrić je odigrao fenomenalnu utakmicu i vukao nas je prvo poluvrijeme kada je bilo teško", kazao je hrvatski rukometaš Jakov Gojun nakon pobjede nad Islandom (29-22) u Splitu

"Naravno da nije bilo lako, pogotovo u prvom dijelu kada se nismo uspjeli odvojiti. No, Cindrić je napadu činio čuda, stali smo čvrsto u 5-1 obrani, a u drugom dijelu je nekoliko Stevanovićevih obrana osiguralo ovako visoku pobjedu", kazao je Gojun, koji je kazao da želi i pobjedu protiv Švedske. 

Spaladium Arena, Split - Europsko rukometno prvenstvo, skupina A, 2 kolo, Hrvatska - Island 29-22 EP 2018: Island - Hrvatska 22-29!

"U utorak nas čeka Švedska, a mada smo se plasirali u drugi krug, želimo u Zagreb otići sa sva četiri boda", izjavio je Gojun. 

Manuel Štrlek je postigao pet golova i ponovno je bio jedan od najboljih igrača utakmice. 

"Hvala splitskoj publici koja nas je gurala kada je bilo gusto u prvom poluvremenu. Islanđani se nisu dali, makar smo uspjeli u naumu da spriječimo njihovu kontru i polukontru. Ništa nije gotovo, moramo pobijediti i Švedsku i otići s maksimalnih 4 boda u drugi krug."


Reci što misliš!