Sport

Nogomet, Premiership

Fantastični Salah opet spasio Liverpool

Fantastični Salah opet spasio Liverpool
premierleague.com

U 21. kolu Premier lige Liverpool je subotu na svom Anfieldu nakon preokreta uspio svladati Leicester s 2-1, a junak susreta bio je Egipćanin Mohamed Salah koji ove sezone igra u fantastičnoj formi

Leicester je poveo već u 3. minuti pogotkom Jamieja Vardyja. Nakon toga igrači Liverpoola opsjedali su gol protivnika, a dominaciju domaćina naplatio je Mohamed Salah koji je dva puta zatresao mrežu nakon individualnih akcija u 52. i 76. minuti. Salah je najkorisniji igrač lige sa 17 golova i 5 asistencija.

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.

Chelsea je dobio Stoke s 5-0 i privremeno je zauzeo drugo mjesto, preskočivši Manchester United, koji večeras dočekuje Southampton. Najbolji igrač Chelseaja Eden Hazard ostao je na klupi za pričuve, ali je zato briljirao Brazilac Willian koji je bio strijelac iz penala, a još dva puta je asistirao za pogotke.

Bournemouth je na svom stadionu dobio Everton s 2-1, a oba gola za domaćine zabio je Ryan Fraser (33, 88). Sam Allardyce, koji je prije mjesec dana na trenerskoj klupi Evertona zamijenio Ronalda Koemana, i dalje ne vjeruje Nikoli Vlašiću, koji ni ovaj puta nije bio na popisu igrača za utakmicu.

Swansea je pobjegao s posljednjeg mjesta nakon što je preokrenuo rezultat i dobio u gostima Watford s 2-1. Watford je vodio od 11. minute pogotkom Carrilla, ali Swansea je u samoj završnici susreta napravio preokret i golovima Jordana Ayewa (86) i Luciana Narsingha (90) došao do pobjede.


Reci što misliš!