Sport

Nogomet, Primera

Villarreal uvjerljiv protiv Las Palmasa

Villarreal uvjerljiv protiv Las Palmasa
La Liga

Nogometaši Villarreala s uvjerljivih su 4-0 (0-0) svladali Las Palmas u prvom dvoboju nedjeljnog programa 9. kola španjolskog prvenstva te se privremeno probili na peto mjesto

Nakon što u prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, u nastavku je Villarreal napunio mrežu najlošije obrane u ligi, a pobjeda domaće momčadi mogla je biti i izraženija.

Bakambu je u 48. minuti načeo gostujuću mrežu. Mario Gaspar je u 65. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora udvostručio prednost Villarreala, a samo dvije minute poslije za 3-0 je Navarro pogodio vlastitu mrežu nespretnom reakcijom. Konačnih 4-0 postavio je Sansone u posljednjoj minuti sučeve nadoknade.

Barcelona je na vrhu ljestvice s 25 bodova, četiri više od drugoplasirane Valencije. Treći je Real Madrid sa 17 bodova i utakmicom manje. Atletico Madrid ima 16 bodova iz osam nastupa, a isti broj bodova iz devet utakmica sakupili su Villarreal, Betis i Sevilla. Na začelju su Las Palmas sa šest bodova, Alaves s tri i Malaga sa samo jednim bodom.

U nedjelju su na rasporedu još tri utakmice, a sastaju se: Celta Vigo - Atletico Madrid (16.15 sati), Leganés - Athletic Bilbao (18.30) i Real Madrid - Eibar (20.45). 

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!