Sport

Nogomet, europska liga

Carrillo šokirao novinare i navijače: Spreman sam napustiti Hajduk!

Carrillo šokirao novinare i navijače: Spreman sam napustiti Hajduk!
Miranda Cikotic/PIXSELL

Odlično je igrao Hajduk protiv Evertona u ove dvije utakmice, ali nažalost nije uspio izboriti prolazak u skupinu Europske lige

Odlično su prvo poluvrijeme završili večeras, pogotkom Radoševića, a katastrofalno započeli drugi dio. Novo pojačanje momčadi s Goodison Parka, Gylfi Sigurdsson, morao je baš danas u Splitu postići prvi pogodak za novi klub i to kakav! Neki su se navijači Evertona preko društvenih mreža našalili da je već otplatio 10 milijuna od 45 milijuna funti koliko ga je platio klub iz Liverpoola. Naravno da je poslije susreta bio oduševljen i Koeman. 

Nakon utakmice se oglasio trener Hajduka, Joan Carrillo:

"Zaslužili smo više u ovoj utakmici. Svađa oko jedanaesterca bila je glupa, naš dogovor je bio da šutira onaj tko se osjeća bolje, ovaj put je to bio Said, drugi put možda Erceg. Mi smo primili taj gol nesretno, mislim da kad bi se tako šutiralo 200 puta, možda bi jednom lopta ušla u mrežu", smatra Španjolac pa onda šokirao predstavnike medija.

"Što se mene tiče, naravno da imamo određene ciljeve, a ako ih ne ispunim ja sam spreman napustiti klub. Idemo dalje, želimo nešto osvojiti", a kada mu je rečeno da ga nitko iz kluba ne tjera, Carrillo je rekao: 

"Hvala na podršci, to je nogomet u kojemu ima dobrih i loših momenata, ali u ugovoru mi stoje neki ciljevi i ja ću ih se držati", zaključio je Španjolac, a treba napomenuti kako je kapetan Zoran Nižić u suzama napustio igralište, što je vrlo vjerojatno njegov oproštaj od Hajduka, pitanje je samo gdje će otići, u Goztepe ili Sampdoriju. 

Detaljnije na Goal.com


Reci što misliš!