Sport

Nogomet

Mario Pašalić upisao prvu asistenciju za Spartak

Mario Pašalić upisao prvu asistenciju za Spartak
AP

Moskovski Spartak ugostio je Arsenal Tulu u sklopu 5. kola ruskog prvenstva i došao do pobjede 2:0. Domaćin je postigao po jedan pogodak u svakom poluvremenu, a nesebični asistent za prvi bio je Mario Pašalić u 20. minuti

Moskovski Spartak nije dobro krenuo u novu sezonu i nakon četiri kola imao je tek jednu pobjedu uz dva remija, a u posljednjoj utakmici neugodno je poražen od Zenita 5:1.

Danas ih je čekao ogled domaći protiv Arsenala Tule koji je imao tek jedno slavlje i tri poraza.

Ipak, danas Moskovljani nisu imali prevelikih problema, igrali su puno bolje od svojih protivnika i zasluženo došli do pobjede 2:0 kojom su, barem privremeno, skočili s desetog na peto mjesto.

Domaćin je bio konkretniji i više pokušavao prema naprijed što se isplatilo u 20. minuti. Mario Pašalić i Quincy Promes istrčali su kontru, a hrvatski nogometaš nesebično je proigrao suigrača koji je pospremio loptu u mrežu.

Da ne bi bilo nikakve dvojbe oko konačnog pobjednika pobrinuo se Ze Luis šest minuta prije kraja utakmice. Nakon što je u spomenutoj utakmici protiv Zenita debitirao s tek 19 minuta, Pašalić je danas odigrao cijeli susret za svoju momčad.

 


Reci što misliš!