Sport

Nogometni mercato

Dinamo Želi vratiti Duju Čopa

Dinamo Želi vratiti Duju Čopa
Jurica Galoic/PIXSELL

Sammir je nedavno napustio Maksimir, no na istom mjestu uskoro bi se moglo naći još jedan povratnik jer Dinamo želi vratiti Duju Čopa

Dinamo je zainteresiran za povratak Duje Čopa! Tu informaciju Sportske su novosti dobile iz povjerljivih izvora. Naravno, to što interes Modrih postoji, ne znači da će Čop ponovno odjenuti modri dres, ali priča svakako ima intrigantne obrise. Saznaje se da su iz modrih ureda nekoliko puta kontaktirali hrvatskog reprezentativca i raspitivali se o njegovim planovima i mogućnosti povratka u Maksimir.

Čop je napustio Sporting iz Gijona koji je ispao u drugu španjolsku ligu te se vratio u svoj matični klub Cagliari. Čop je u Sportingu bio na jednogodišnjoj posudbi, a Sporting je imao obvezu otkupiti njegov ugovor ako ostane u Primeri. S obzirom na to da je ispao, nije se dogodilo.

Jasno, Čop kao iznimno kvalitetan napadač i nacionalni reprezentativac nema samo ponudu Dinama, na njegovu stolu su i dvije grčke ponude, ona Panathinaikosa te AEK-a. S obzirom na to da ljetni prijelazni rok traje do 31. kolovoza, vjerojatno je za očekivati da će ponuda biti još.


Reci što misliš!