Sport

HNK Hajduk

Carrillo: Hajduk spremno čeka Levski

Carrillo: Hajduk spremno čeka Levski
Miranda Cikotic/PIXSELL

Trener nogometaša Hajduka Joan Carrillo u srijedu je izjavio kako je Hajduk spreman za prvu utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv Levskog iz Sofije te da se Hajduk želi plasirati u sljedeći krug tog natjecanja

"Očekujemo čvrstog protivnika jer momčad Levskog ima dobre pojedince i jako ih cijenimo, ali mi ćemo pobijediti. Mi želimo proći u treće pretkolo Europske lige i uvjeren sam kako moja momčad ima snage to ostvariti u predstojeće dvije utakmice protiv Levskog," rekao Carrillo na konferenciji za novinare na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju gdje će se utakmica protiv Levskog igrati u četvrtak navečer jer je splitski Poljud zauzet zbog održavanja Ultra festivala elektroničke glazbe.

Po Carrillovim riječima momčad Hajduka ima snažan motiv za plasman u treće pretkolo Europske lige. Trener je istaknuo kako je momčad dobro pripremljena za prvu utakmicu protiv Levskog te da je on zadovoljan angažmanom svih igrača. Za stadion u Dugopolju je rekao kako je lijep i malen, ali nije kao Poljud pošto neće moći nazočiti svi navijači koji bi to željeli, što je "mali hendikep" za Hajduk.

"Dat ćemo sve od sebe za naše navijače i očekujem podršku publike s tribina stadiona u Dugopolju," rekao je Carrillo.

Kapetan Hajduka Zoran Nižić je istaknuo kako očekuje pobjedu svoje momčadi u utakmici protiv Levskog.

"Mi ćemo od prve minute ići na pobjedu, ali nećemo srljati i bit ćemo istodobno i oprezni," poručio je Nižić.

Carrillo je izvijestio kako zbog ozljeda u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na Tomu Bašića i golmana Ivu Grbića.

"Njihove ozljede nisu ozbiljnije naravi i oni će za nekoliko dana biti spremni," najavio je Carrillo.

Utakmica Hajduk - Levski igrat će se na stadionu u Dugopolju u četvrtak u 20:30 sati. Iz Hajduka su priopćili kako će se za tu utakmicu primjenjivati sva pravila organizacije utakmica "visokog rizika" koja uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

"Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi," navodi se na službenoj stranici Hajduka.


Reci što misliš!