Sport

Košarka, A1 Liga

Cedevita i Cibona večeras odlučuju o prvaku Hrvatske

Cedevita i Cibona večeras odlučuju o prvaku Hrvatske
Slavko Midzor/PIXSELL

Večeras ćemo saznati tko će uzeti naslov košarkaškog prvaka Hrvatske. Prostora za kalkulacije više nema

Cedevita i Cibona pod Tornjem od 20 sati igraju posljednju, petu utakmicu finalne serije doigravanja A1 lige. Cedevita lovi četvrti uzastopni naslov i na papiru je favorit, no Cibona je u finalu odigrala odlično i maksimalno motivirana ulazi u susret.

"Moja momčad je spremna i na teren će izaći maksimalno motivirana. Vjerujem da će nam publika pomoći u utakmici koja neće biti lagana. Glupo je nešto prognozirati, ali činjenica je da smo u ovakvim situacijama ove sezone bili dobri. Vjerujem u svoje momke i na kraju neka pobijedi bolji", poručio je trener Vukova Damir Mulaomerović.

Spremni su i u Cedeviti. Utakmica iziskuje ozbiljan pristup, poručuje svlačionica.

"Mislim da je najbitnije da budemo koncentrirani i da damo sve od sebe. Ako budemo igrali našu igru, mislim da ćemo sigurno doći do našeg cilja. Sad smo korak do tog cilja i vjerujemo u pozitivan rezultat", rekao je centar Cedevite Mirza Begić.

Ulaznice za susret gotovo su rasprodane, Dom Dražena Petrovića bit će ispunjen do posljednjeg mjesta. Iz Cibone javljaju da su obustavili prodaju kako bi se omogućila kupnja preostalih ulaznica navijačima na dan utakmice, a blagajna će biti otvorena od 17 sati.


Reci što misliš!