Sport

Nogomet, Liga prvaka

Allegri unatoč pobjedi ljut na Mandžukića i Pjanića

Allegri unatoč pobjedi ljut na Mandžukića i Pjanića
juventus.com

"Moram pohvaliti momčad, jer nije bilo lako. Monaco je tehnički dobra ekipa, mi smo napravili puno grešaka, a Buffon nas je spašavao kod 0:0", rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon pobjede 2:0

"Kada smo preuzeli vodstvo, bilo je nekoliko zakašnjeljih reakcija mojih igrača, ali moramo biti sretni. Još se mora odigrati druga utakmica koju moramo shvatiti ozbiljno", rekao je Allegri a prenosi Goal.

Allegri je iznenađujuće počeo s Danijem Alvesom na mjestu Juana Cuadrada, te s Andreom Barzaglijem u obrani.

"Vrlo jednostavna odluka. Khedira je suspendiran, a Monaco je jako opasan iz kontre, pa sam trebao igrača koji zna djelovati preventivno. Također, trebali smo nekoga tko je čvrst u zraku poput Barzaglija."

"Na početku smo dobro krenuli, a onda su nam igrači Monaca počeli stvarati probleme jer su naši strikno pratili svog čovjeka, nismo držali svoje pozicije, posebno Mario Mandžukić. "

Buffon je bez primljenog gola 621 minutu u Ligi prvaka.

"Kada je teško, znate da se možemo osloniti na Gigija. On je najbolji na svijetu, a kada je velika utakmica uvijek je spreman."

Dani Alves i Miralem Pjanić znatno su bolji nego na početku sezone.

"Nema nikakvih tajni, bilo je samo pitanje vremena. Dani Alves je imao problema s ozljedama, trebalo mu je vremena da upozna suigrače, okolinu, naš sustav. Danas je bio sjajan s dvije asistencije."

"Na Pjanića sam vrlo ljutit, jer može biti jedan od tri najbolja veznjaka na svijetu, ali svaki put kada doda krivo, ponaša se kao da je kraj svijeta. Mora ostati miran, jer njegov potencijal je samo djelomično iskorišten."


Reci što misliš!