Sport

Nogomet, MaxTV Prva HNL

Petev kaže da je rezultat pošten, a Kek ponosan na igru svoje momčadi

Petev kaže da je rezultat pošten, a Kek ponosan na igru svoje momčadi

Trener Dinama Ivajlo Petev, nakon što je derbi 27. kola Prve HNL u Rijeci završio bez pobjednika (1-1), kazao je u subotu da je rezultat pošten, ali da nije zadovoljan igrom svoje momčadi, objavljeno je na internetskom portalu Dinama

"Krajnji rezultat je pošten, ali nisam zadovoljan igrom svoje momčadi. Imali smo drugu ideju, ali nismo uspjeli zadržati loptu u sredini terena. Prvih 15 minuta imali smo previše grešaka u organizaciji igre i dozvolili smo previše šansi Rijeci. Kod primljenog gola raspored naših igrača u obrani bio je loš i tako nešto nije moguće u modernom nogometu", rekao je Petev.

Derbi je bolje započela Rijeka, imala je prigode u 3., 13. i 32. minuti, ali vratar Dinama Livaković uvijek je bio na mjestu. U drugom dijelu prva prilika došla je tek u 68. minuti, i iz nje je pao gol. Ubačaj Josipa Mišića u kazneni prostor Dinama pronašao je potpuno samog Franka Andrijaševića, koji glavom sa sedam metara pogađa za vodstvo Rijeke. U 86. minuti Dinamo je izjednačio potezom utakmice Soudanija. Alžirac je loptu ubačenu sa strane prihvatio na prsa, a onda s desetak metara škaricama pogodio same rašlje.

"S obzirom kako se sve razvijalo, mogli smo i izgubiti. Srećom, Soudani je postigao jedan eurogol", dodao je Petev.

Matjaž Kek, trener Rijeke, bio je razočaran remijem, ali i ponosan na igru svojih izabranika, prenosi internetski portal Rijeke.

"Normalno da nakon svega što se događalo na terenu ne možemo biti do kraja zadovoljni rezultatom. No, izrazito sam zadovoljan kako je većina igrača išla na glavu i dala sve od sebe u atmosferi koja može biti svima za primjer. Šteta na kraju zbog primljenog gola", rekao je Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Reci što misliš!