Sport

Nogometni mercato

Barcelona prati Dybalu: PSG ne želi prodati Verrattija

Barcelona prati Dybalu: PSG ne želi prodati Verrattija

Barcelona je priznala da će pratiti situaciju oko Paula Dybale. Ako Juventus odluči pustiti igrača, spremni su uskočiti u borbu

"On je dobar igrač. Ne mogu reći ništa više od toga," rekao je Barcin tehnički direktor Robert Fernandez za El Mundo Deportivo pa je nastavio:

"Mi u Barceloni pažljivo pratimo sva događanja na tržištu i dužni smo biti spremni ako se događa nešto oko dobrog igrača kojeg žele i druge momčadi."

Za Dybalu je zainteresiran Real Madrid, s Juventusom je vezan do 2020. godine, a u tijeku su i pregovori o novom ugovoru.

"Spremni smo za svaku situaciju. Takvi igrači su pod ugovorima sa svojim klubovima, a posebno je teško kada igrač ima dugogodišnju ugovor. Mi smo otvoreni za pojačanja, za nove igrače koji mogu pomoći momčadi, ali teško je pronaći igrača koji može biti bolji od onoga što Barca već ima u svojoj momčadi."

"Moramo dati vrijednost onome što želimo. Ne volim pričati o tome koje bi pozicije trebali popraviti jer imamo sjajnu momčad, a takve priče bi mogle stvoriti i situacije kakve ne volim."

Robert Fernandez se dotaknuo i Marca Verrattija, uvjeren je da PSG nikada ne bi Barceloni prodao svog igrača.

"Kod takvih igrača je uvijek riječ o novcu, a čak iako netko ponudi željenu cifru, tu je PSG koji na kraju ne želi prodati igrača. Takva je odluka na klubu, ne na igraču. Sjećate se što se dogodilo Thiagu Silvi? PSG nije želio pregovarati s Barcelonom."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!