Sport

Nogometni mercato

Barcelona započinje pregovore oko Verrattija

Barcelona započinje pregovore oko Verrattija

Josep Maria Bartomeu bi navodno sam trebao voditi pregovore koji će započeti ovoga tjedna, a u klubu se nadaju da će uspjeti zaključiti transfer s cijenom od 80 milijuna eura

Nova financijska godina započela je za Barcelonu 1. srpnja, a to znači i da će krenuti po pojačanje - Marca Verrattija. Katalonci zbog restrikcija u budžetu nisu smjeli poduzimati nikakve akcije na tržištu, ali sada su spremni za borbu na talijanskog veznjaka.

Verratti bi rado preselio u Barcelonu i čak je odbio novi ugovor koji mu je ponudio PSG. Francuzi naravno ne žele pustiti svog najboljeg igrača, ali javljaju se priče da bi on mogao u štrajk ako ga u PSG-u ne puste.

Međutim, vjerojatnije je da će tražiti normalan dogovor jer je u klubu proveo sjajnih pet sezona.

A što bi zapravo dolazak Verrattija značio za momčad Barcelone? Pa to je prilično jasno - bez mjesta u prvoj postavi ostaje Ivan Rakitić. Hoće li se hrvatski veznjak odlučiti ostati i boriti za svoje mjesto ili će prihvatiti neku od ponuda europskih velikana (zainteresirani su Manchester United, Manchester City, Juventus,...) ostaje za vidjeti.

Sigurno je jedino da Barcelona od pojačanja u veznom redu neće odustati, a sve da i ne uspiju dovesti Verrattija, imaju spremnu rezervnu opciju - Tottenhamovog veznjaka Paulinha.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!