Sport

Košarka, ACB liga

Povratak Marija Kasuna

Povratak Marija Kasuna

Vidi se da nismo pravi, da nešto ne štima

Centar Barcelone Mario Kasun odigrao je u komadu četiri minute i 18 sekundi četvrtfinalnog dvoboja Španjolskoga košarkaškog kupa protiv Bilbaa.

U minimalnom porazu (70-69) na završnici osam momčadi u Vitoriji Kasun je participirao bez statističkog učinka, osim jedne uhvaćene lopte pod košem.

- Zaigrao sam a da nisam niti očekivao. Možda bi bilo i bolje da nisam, ipak ima igrača koji su u boljoj formi, dok sam ja iz nje ispao – izjavio je hrvatski košarkaš za Totalsport.

- Nije bilo uopće loše. Malo su se tresle noge, tijelo se malo odviklo od ritma igranja. Ali, bit će sve dobro. Nastavljam normalno trenirati i igrati. Nema nikakvih prepreka za to.

*Kakva je situacija u svlačionici? Postoji li razočaranje zbog rezultatskog neuspjeha?

- Neću baš reći da smo zašli u krizu, no nezadovoljstva ima. Vidi se da nismo pravi, da nešto ne štima. Osjećam da smo izgubili povjerenje jedan u drugoga. U igri se to jasno vidi.

*Bilbao ove godine bilježi izvrsne rezultate? Koja je tajna te momčadi? Kako igraju Banić i Pašalić?

- Bilbao je jedna skromna momčad, ne odveć kvalitetna, ali požrtvovna. Banić i Pašalić su zapravio dio jedne sjajne klape koja jako dobro funkcionira kolektivno. To je njihova najveća vrlina. I to je ono što u ovom trenutku nama najviše fali. Ipak, imamo se vremena popraviti. Sezona traje još četiri mjeseca, sasvim dovoljno vremena da se 'pohvatamo'.

Reci što misliš!