Sport

Nogomet

Zamparini: Želim u Palermo dovesti Budana!

Zamparini: Želim u Palermo dovesti Budana!

Palermov predsjednik Maurizio Zamparini potvrdio je svoje zanimanje za Parminog napadača Igora Budana, koji bi u Palermovom napadu trebao zamijeniti Amaurija.

Zamparini je zakazao sastanak na kojem će mu društvo praviti Juventusov predsjednik Giovanni Cobolli Gigli, s kojim kani razgovarati o detaljima eventualnog transfera Amaurija u redove ''stare dame''. U razgovoru za Radio Kiss Kiss, potvrdio je zanimanje Juventusa za Amaurija, ali i opovrgnuo kako je već sve dogovoreno...

- Nije istina da smo blizu realizacije Amaurijevog transfera. Osim toga, treba vidjeti može li Juventus ponuditi neke igrače koji su nama zanimljivi, i koji bi krenuli u obrnutom smjeru – izjavio je Zamparini, koji već ima ideju koji bi igrač mogao zamijeniti Amaurija:

- Već smo potpisali De Mela, a imamo i Cavanija i Miccolija. Palladino? Ne, on nas ne zanima nakon što se izjasnio da ne želi na Siciliju. Zanima nas Igor Budan, o njemu razmišljamo!

- Želimo od Palerma stvoriti momčad koja se može kvalificirati u Ligu prvaka. Jasno je da to neće biti lagan zadatak. No, jedna stvar je sasvim sigurna. Stefano Colantuono će i dalje biti naš trener – zaključio je Zamparini.

Reci što misliš!