Sport

1. HNL

Putovanje u Zagreb bez ikakvog imperativa

Putovanje u Zagreb bez ikakvog imperativa

U klubu se nestrpljivo očekuje kraj ove turbulentne sezone pune uspona i padova

Nogometaše Zadra danas u Kranjčevićevoj očekuje težak susret s domaćinom Zagrebom. Nije problem u tome da je Zagreb prejak i nesavladiv već nastavkom loše forme i sa 14 primljenih zgoditaka u posljednje tri utakmice Zadar svakim kolom sve dublje tone.

Kako je i sam trener Zebić rekao nakon utakmice s Dinamom, u klubu se nestrpljivo očekuje kraj ove turbulentne sezone pune uspona i padova, sezone koju je ipak obilježila tragedija Hrvoja Ćustića.

Počinje čistka. Valerio Balašković je već 'pokupio kopačke' nakon što su mu iz kluba poručili da više ne računaju na njega. Tomasov, Subašić i posebno Terkeš tražena su roba i malo je vjerojatno da će ih navijači Zadra i sljedeće sezone gledati na Stanovima. Dakako, ako se na Stanovima bude moglo igrati.

Današnju utakmicu najavio je trener Zebić:

"Idemo se borit protiv Zagreba, samo treba u utakmicu ući koncentrirano i onda se možemo nečem nadati. Zadnja tri poraza nisu zabrinjavajuća već je zabrinjavajuć način na koji smo izgubili i koliko smo golova primili."

U Zagrebu neće zaigrati 'požutjeli' Ante Puljić i Josip Bilaver koji je od HNS-a dobio kaznu zabrane igranja četiri utakmice nakon prekršaja nad Vugrincem. Njih će zamijeniti Gregov i Modrić.

Utakmica počinje u 16.30 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, glavni sudac je Jurica Mihalj (V.Mlaka), pomoćnici Željko Novosel (Vrbovec) i
Mario Galović (Sl.Brod), a četvrti sudac Igor Križarić (Čakovec).

Ostale utakmice 31. kola "T-Com Prve HNL" :

Dinamo - Slaven Belupo

Rijeka - Hajduk

Šibenik - Osijek

Varteks - Međimurje

Cibalia - Inter Zaprešić


Reci što misliš!