Sport

Nogomet, NK Hajduk

Na Hajdukovoj prozivci 20 igrača: Rukavina i Kovačević na Poljudu, Balić i Varvodić višak

Na Hajdukovoj prozivci 20 igrača: Rukavina i Kovačević na Poljudu, Balić i Varvodić višak

Hajdukovce je pozdravio novi predsjednik Mate Peroš koji im je nagovijestio kako od njih očekuje igru na razini kakvu Hajduk zaslužuje

Nogometaši Hajduka krenuli su s prozivkom u devet sati u pripreme za novu sezonu. Trener Goran Vučević pozvao je samo 17 igrača i trojicu vratara, dok je opravdano odsutan bio jedini reprezentativac Nikola Kalinić, javlja glasdalmacije.com .

Vučeviću su se odazvali sljedeći igrači: vratari Tomić, Višić i Franić, te Tudor, Andrić, Buljat, Bušić, Linić, Gabrić, Pezo, Ljubičić, Pandža, Strinić, Tičinović, Maloča, Bartolović, Živković, Rubil, Rukavina, te prinova Željko Kovačević.

Nije bilo Balića, Varvodića, Radoševića, Jozinovića, ali ni najavljenog Oremuša.

- Tek kad igrač potpiše ugovor može nam se priključiti - objasnio je Vučević Oremušov status.

O nepozivanju Balića i ostalih nabrojanih igrača, te dolasku Rukavine, Hajdukov trener je rekao:

- Za mene vrijede samo najbolji. Klub se opredjeljuje samo prema onim igračima koji su pojačanja, do sada su se nepotrebno gomilali igrači. Što se tiče ostalih pojačanja, malo ćemo se strpiti do odlaska u Sloveniju, kada će se znati 99 posto kadra.

Hajdukovce je pozdravio novi predsjednik Mate Peroš koji im je nagovijestio kako od njih očekuje igru na razini kakvu Hajduk zaslužuje.

- Hajduk i u ovu sezonu ulazi s maksimalnim ambicijama - najavio je Peroš.

Uz predsjednika Peroša i trenera Vučevića prvoj prozivci su bili nazočni sportski direktor Iko Buljan, direktor Fredi Fiorentini, pomoćni treneri Zlatko Vujović i Ante Miše te kondicijski trener Marin Fradelić.

Inače, Hajdukovih igrača na prvoj prozivci gotovo da nikada nije bilo manje.


Reci što misliš!