Sport

Nogomet, NK Hajduk

Chiumiento: Postajem hajdukovac!

Chiumiento: Postajem hajdukovac!

Nada se da će se nametnuti treneru Vučeviću i izboriti mjesto u prvih 11

U pratnji brata, odvjetnika, menadžera i hrvatskog zastupnika na Poljud je stigao švicarski veznjak Davide Chiumiento, javlja sportal.hr.

S 23-godišnjim igračem Luzerna, koji je neko vrijeme bio član Juventusa, i njegovim velikim timom razgovarao je Hajdukov sportski direktor Ivan Buljan, i došli su na korak do potpisivanja ugovora.

"To je veliki transfer, pa valja biti oprezan. Sada ću otići kući, a kada se u ponedjeljak vratim mislim da ću i službeno postati igrač Hajduka", nije svoje zadovoljstvo napretkom pregovora krio Davide.

Sa svime je jako zadovoljan, od financijskih uvjeta koje mu je Hajduk ponudio, organizacije kluba, stadiona do grada i klime.

"Istina je da sam se plašio, nisam znao što me ovdje očekuje. No malo sam gledao na internetu, a sada se uvjerio da je Hajduk velik i organiziran klub sa sjajnim navijačima, a Split prelijep grad. Mislim da ću ovdje ostati duže vremena, barem dvije godine, jer želim ostaviti trag u Hajduku", kaže Chiumiento.

Nada se da će se nametnuti treneru Vučeviću i izboriti mjesto u prvih 11.

"Zato me Hajduk i dovodi, a i ja svuda želim biti u prvom planu", kaže Chiumiento, koji ima nadimak Dede zbog toga što svojom igrom podsjeća na Brazilce.

A Buljan nije želio pričati, odjurio je dalje za poslom, no podignutim palcem jasno nam je kazao da je dogovor gotovo postignut.


Reci što misliš!