Sport

Nogomet, druga strana medalje

Vandali uništili vozni park Zvezdinih igrača

Vandali uništili vozni park Zvezdinih igrača

Pretpostavlja je da je prepad režirala skupina Zvezdinih navijača Delija

Beogradska je policija potvrdila da je u petak poslijepodne u huliganskome “blitz-kriegu” stradalo 13 luksuznih automobila nogometaša Crvene zvezde.

Dok su igrači bili u svlačionicama na sastanku s novim klupskim trenerom, Čedomirom Janevskim, dvadesetak zakrabuljenih razbijača, s kapuljačama na glavi te motkama i bejzbolaškim palicama u rukama, izvršilo je desant na vozni park Zvezdinih zvijezda. Oštećeno je ukupno 13 automobila, među kojima je bio i onaj novoga sportskog direktora Ilije Ivića.

Poslije policijskog izvida, nogometaši su svejedno otišli odraditi planirani trening, ali uz izrazite mjere osiguranja. Nitko zasad nije uhićen niti priveden na obavjesni razgovor.

Pretpostavlja je da je prepad režirala skupina Zvezdinih navijača Delija, koja je svoje nezadovoljstvo rezultatima kluba već pokazala upadom na trening prije dva tjedna.

Nogometaši Crvene zvezde tako u nimalo ugodnom raspoloženju čekaju gostovanje kod Čukaričkog u nedjelju. Nakon prva tri kola s dva poraza i jednim remijem dijele posljednje mjesto na ljestvici srpske lige, koja broji 12 klubova.

Zbog slabih je rezultata (ispadanje iz drugog pretkola Kupa Uefa od ciparskog predstavnika Apoela iz Nikozije) češki trener Zdenek Zeman dobio otkaz, a kolektivno se povukla i uprava kluba.


Reci što misliš!